Portfolio
Fotoshoots
Evenementen

Over mij

Nadat ik vroeger in mijn jeugdjaren gefotografeerd heb met een Ricoh camera, een semi automaat, geen spiegelreflex, heb ik jaren nagenoeg niet gefotografeerd vanwege andere interesses.

In 2000 heb ik de hobby weer opgepakt en heb ik mijn eerste digitale camera gekocht, een FinePix 2800 Zoom. Toendertijd een rib uit mijn lijf voor een camera met wel 2 megapixels. Omdat deze camera een groot zoombereik had kreeg ik weer plezier in het maken van foto’s

Na een tussenstap via een spiegelreflex met rolletjes ben ik in mei 2006 toch weer overgestapt op een digitale camera. Nu wel een spiegelreflex de Canon EOS 20D met een 28-200 mm lens.

Door het vele plezier dat ik hier mee had heb ik in 2010 besloten mijn EOS 20D in te ruilen voor een EOS 7D. Na verschillende objectieven te hebben uitgeprobeerd heb ik samen met de EOS 7D ook een 24-70 mm F4.0 en een 70-200mm F2.8 objectief aangeschaft.

In 2011 ben ik begonnen om foto’s te maken bij Transformed, een jeugdkerk die één keer per maand een dienst voor jeugd van 15 – 25 jaar houdt. Eerst in het parkgebouw in Rijssen en later in de Kroeze Danne in Ambt Delden.

Na ruim tien jaar voor Transformed te hebben gefotografeerd ben ik daar in 2021 mee gestopt.

Toen in 2018 de stichting Opwekking op zoek was naar fotografen voor het vastleggen van de jaarlijkse conferentie tijdens de Pinksterdagen heb ik mij daar aangemeld en mag ik ieder jaar, samen met een aantal collega fotografen, de gebeurtenissen tijdens de conferentie vastleggen. Helaas kan ik daar geen foto’s van laten zien omdat deze foto’s eigendom zijn van de st. Opwekking.